Marketing Online

Rate this item
(0 votes)

Marketingu online eshte një mjet i fuqishëm për të ndërtuar markën tuaj online, për të tërhequr më shumë klientë dhe për të qëndruar lider në treg.

A doni të rrisni biznesin tuaj? A dëshironi të rrisni audiencën tuaj duke tërhequr sa më shumë konsumatorë? Ne ju ofrojmë mjete të ndryshme të Marketingut Digital për të promovuar biznesin tuaj dhe për të ndërtuar besim tek klientët tuaj.

a. SEO (Search Engine Optimizer)

Rritni shikueshmërinë tuaj në internet dhe renditni faqen tuaj sa më lart në motorët e kërkimit duke përdorur teknikën e Search Engine Optimizer (SEO).

Forconi besueshmërinë e biznesit tuaj me Search Engine Optimizer. Zgjero trafikun e biznesit për të arritur më shumë konsumatorë. Rrisni biznesin tuaj duke përmbushur objektivat e tij me SEO.

Ne do t'ju sigurojmë integrimin e SEO në biznesin tuaj, sepse ne besojmë në përfitimet dhe vlerat e optimizimeve të motorëve të kërkimit.

Ne do t'ju ndihmojmë të krijoni një faqe interneti që tërheq motorët e kërkimit dhe konverton vizitorët tuaj në të ardhura për ju.

b. Menaxhimi i fushatës

Ne do të ndihmojmë biznesin tuaj të rritet duke promovuar markën tuaj, produktet ose shërbimet tuaja në mediat sociale për të rritur ndërgjegjësimin e njerëzve dhe për të rritur trafikun në faqen tuaj online.

Na besoni ne reklamimin dhe promovimin e biznesin tuaj për të zgjeruar tregun tuaj dhe për të arritur njerëzit e duhur në çdo kohë. Ne mund t’ju sigurojmë pagesa për çdo klikim mbi reklamën tuaj për të shtuar trafikun në faqen tuaj ose mund të përdorim Google AdWords për të arritur gjithnjë e më shumë konsumatorë dhe për t'i tërhequr të rikthehen në biznesin tuaj.

Ne do t'ju ndihmojmë që të krijoni fushatën tuaj në kanale të ndryshme të reklamimit si Facebook, AdWords dhe YouTube, si dhe t'ju ndihmojnë të rriteni duke përdorur teknikën SEO.

c. E-mail Marketing

Lidhni dhe komunikoni me audiencën tuaj duke dërguar mesazhe të personalizuara me përmbajtje të bukur për të tërhequr më shumë klientë dhe për të rritur audiencën tuaj.

Përdorni fushatat e Marketingut nëpërmjet email-it për të promovuar produktet, zbritjet ose evente tëndryshme dhe për të rritur shitjet tuaja duke drejtuar publikun tuaj drejt përmbajtjes së faqes suaj të biznesit.

Read 10484 times
Login to post comments
FaLang translation system by Faboba